Hover

Daugavpils tūrisma piedāvājumu prezentē Tūrisma ielā Klaipēdā

 28.07.2025

No 25. līdz 27. jūlijam Klaipēdā norisinājās Jūras festivāls, kura ietvaros notika Tūrisma iela. Tajā piedalījās arī Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un tūrisma departamenta Tūrisma nodaļa, kas, strādājot Daugavpils stendā, prezentēja pilsētas tūrisma piedāvājumu.

Turpina atdzimt Dvietes muižas komplekss

 22.07.2025

No 14. līdz 18. jūlijam Dvietē notika mākslas plenērs „No grauda sākas dzīvība”. Godinot Dvietes pagastā dzimušo mākslinieci Sofiju Samsoni un pieminot dvietieti, Lāčplēša kara ordeņa kavalieri, Jāni Leškevicu, nedēļas garumā Sendvietē notika mākslas plenērs, kura ietvaros tika apgleznota Dvietes muižas kompleksa „Ošleju” māja.

Pirmā pasaules kara muzejā Medumos noslēdzās “Jauno arheologu skolas” projekts

 17.07.2025

Ir noslēdzies Medumu novadpētniecības biedrības “Meddum” jauniešu iniciatīvas projekts “Jauno arheologu skola” (projekta Nr. 25-03-CL30-C0LA19.2203-000002). Projekta īstenošana notika ciešā sadarbībā ar biedrību “Partnerība Kaimiņi” ar piesaistīto publisko finansējumu (6000 EUR) no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai. Projekts tapis ar Zemkopības ministrijas un  Lauku atbalsta dienesta atbalstu.

Višķos norisināsies Mednieku festivāls “Minhauzens”

 15.07.2025

1.–2. augustā, Višķos norisināsies Mednieku festivāls “Minhauzens”, kas šogad svin savu 25. jubileju – lielāko un tradīcijām bagātāko mednieku salidojumu Latvijā! Višķos pulcēsies komandas, ģimenes, draugi un atbalstītāji no visas Latvijas, lai piedalītos sacensībās, baudītu mednieku garu un svētkus.

MĀJAS KAFEJNĪCU DIENAS AUGŠDAUGAVAS NOVADĀ

 11.07.2025

No 19. līdz 20. jūlijam ikvienam interesantam būs lieliska iespēja doties garšu ceļojumā Augšdaugavas novadā, kur šajos datumos novada uzņēmēji, viesu nami, lauku sētas, saimniecības, māju pagalmi vai citas vietas atvērs savas durvis viesiem, pārtopot par mājas kafejnīcām. Mājas kafejnīcu dienu ietvaros ikvienam būs iespēja par samaksu nogaršot vietējos ēdienus un dzērienus, baudīt piedāvāto kultūras programmu un unikālo atmosfēru.