Hover

“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā

“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā
Datums: 27.10.2019
Laiks: 13:00 - 14:00
Norises vieta: Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs, Rīgas iela 8, Daugavpils
 

27. oktobrī plkst. 13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā “Ģimenes dienas” ietvaros notiks radoša nodarbība. Tajā bērniem un vecākiem būs iespēja iemācīties izgatavot atslēgu piekariņus no filca materiāla.

 

Vilnas filcs ir viens no universālākajiem tekstilizstrādājumiem visā pasaulē. To plaši izmanto ne tikai dažādu dekoratīvu priekšmetu izgatavošanā, bet arī rūpniecībā. Tas lieliski absorbē šķidrumu un skaņu, ir izturīgs pret skābēm un šķīdinātājiem, kā arī ir viens no ugunsdrošākajiem tekstilizstrādājumiem.

 

Runājot par drošību, tā sākas ar mūsu pašu mājām. Tieši tāpēc šoreiz “Ģimenes dienā” mācīsimies izgatavot gaumīgu dekoru no droša materiāla – filca atslēgu piekariņu mājiņas formā. Radošo nodarbību vadīs Elita Poļakova. Viens no viņas hobijiem ir rokdarbi un suvenīru izgatavošana. Ar savu veikumu Elita piedalījusies dažādās izstādēs.

 

Katra mēneša pēdējā svētdiena Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā veltīta ģimenēm. “Ģimenes dienas” ietvaros, katru mēnesi piedāvātas dažādas radošās aktivitātes.
Jau šo svētdien 27. oktobrī no plkst. 13.00 līdz 14.00 izgatavosim filca atslēgu piekariņus kopā ar Elitu Poļakovu.
Ģimenes biļetes cena apmeklējot nodarbību, muzeju un izstādes ir 3,50 eiro.

 

Vairāk:
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs