Hover

Sarunu sols LAVKA

Sarunu sols LAVKA
Datums: 14.06.2023
Laiks: 18:00
Norises vieta: Daugavpils Inovāciju centrs,Vienības iela 30, Daugavpils
 

Trešdien, 14. jūnijā, plkst. 18.00 Daugavpils Inovāciju centra amfiteātrī norisināsies aizraujošas un izzinošas biznesa sarunas “Radošums visur” kopā ar sarunu solu LAVKA. Sarunu vakars ir veltīts radošajām industrijām, kur būs iespēja iedvesmoties no trīs uzņēmēju stāstiem, kā arī dalīties ar savām pārdomām un viedokļiem.

Pasākuma viesi:

  • Mārtiņš Mielavs – “K.K. fon Stricka villas” vadītājs, producents, kultūras pasākumu organizators un digitālās sfēras entuziasts;
  • Māris Lagzdiņš – uzņēmuma “Fon Films” līdzdibinātājs un jaunā seriāla “Kolektīvs” producents;
  • Nora Poiša – Lielbornes muižas dibinātāja un vadītāja, kura kļuvusi par iedvesmas avotu, tūrisma un kultūras jomā, piedāvājot un īstenojot aizraujošas un inovatīvas idejas.

No plkst. 17.00 līdz 18.00 ikviens tiek aicināts baudīt DJ setu no Skoptr un Alex Under, kuri radīs enerģisku muzikālo atmosfēru, lai dalītos pieredzes stāstos un savstarpējās sarunās.

Aicinām sekot @LAVKA.sarunusols sociālo tīklu kontiem, lai uzzinātu par pasākuma norisi un citām aktualitātēm

Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldība sadarbībā ar biedrību “D-Juno”.

Pasākums tiek īstenots Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātes “Inovācijas centri” projekta “Inovāciju centra izveidošana Daugavpilī”, proj.nr. NFI/IC/VIAA/2020/4, Līguma Nr. Nr.9.-20.2.2.1/4, ietvaros.