Hover

Restorāns “Art HUB”

  • Restorāns “Art HUB”
  • Restorāns “Art HUB”
  • Restorāns “Art HUB”
  • Restorāns “Art HUB”
  • Restorāns “Art HUB”
  • Restorāns “Art HUB”
Аdrese:
Rīgas iela 54a, Daugavpils
Tālrunis:
+37125454540
E-pasts:
info@arthub.lv
Mājas lapa:
www.arthub.lv
Soc. tīkli:

Restorāns „ART HUB“ pavisam īsā laikā ir kļuvis par Daugavpils vizītkarti, jo tas atrodas pašā pilsētas sirdī un dzīvo tās ritmā. Restorāna terase atrodas tieši uz galvenās gājēju ielas, tāpēc, baudot maltīti vai kafiju ar mājas saldējumu, var vērot pilsētas dzīvi. Tāpat kā pilsēta, “ART HUB” nekad nestāv uz vietas un pastāvīgi mainās un pārveidojas, bet vienmēr paliek uzticīgs savai svarīgākai kvalitātei – labai un izsmalcinātai garšai.

Restorāna specializācija ir Eiropas un latviešu virtuves ēdieni, kas tiek gatavoti no sezonas produktiem ar radošu pieeju. Pilsētas iedzīvotājiem un viesiem nav jādomā par to, kur Daugavpilī paēst, – restorāns apmeklētājiem piedāvā interesantas garšas kombinācijas un nevainojumu ēdiena pasniegšanu. “ART HUB” apvieno mūsdienīgo un tradicionālo virtuvi, un ir slavens ar steiku plašo klāstu.

Dienas laikā apmeklētājus sagaida mierīga vide, kas ir ideāli piemērota biznesa tikšanām un biznesa pusdienām, kas ir pieejamas no 12.00 līdz 15.00. Dienas noslēgumā izsmalcinātu vakariņu laikā ir iespēja baudīt pasakaini mājīgu atmosfēru.

EKSKLUZĪVIE ĒDIENI UN DZĒRIENI
Restorāns ir slavens arī ar savu unikālo hosper (josper) cepeškrāsni. Tā ēdienus spēj kūpināt, cept un sautēt. Gardēži noteikti novērtēs neparasto garšu, ko ierastie ēdieni iegūst, kas tiek gatavoti hosper cepeškrāsnī. Gaļai, svaigajām zivīm un vietējiem dārzeņiem ir nepieciešams minimāls garšvielu daudzumu (galvenokārt tiek izmantots svaigs timiāns, rozmarīns u.c.) un pagatavošanas laiks, lai hosper cepeškrāsnī atklātos labākās garšas īpašības.

Restorāna šefpavārs regulāri atjauno ēdienkarti. Viņš vienmēr atrod iespēju, kā pārsteigt apmeklētājus. Savukārt restorāna talantīgais konditors rada neaizmirstamus, estētiski pievilcīgus desertus, ar kuriem var iepriecināt ne tikai savas garšas kārpiņas, bet arī acis.

Arī dzērienu izvēle klientus neatstās vienaldzīgus. Restorānā ir pieejama iespaidīga vīnu karte, kā arī tiek piedāvātas dažādas vietējā alus šķirnes, t.sk. ekskluzīvs izlejamais alus no nelielām vietējām alus darītavām.

MĀJĪGA ATMOSFĒRA UN KVALITATĪVS SERVISS
“ART HUB” ir pazīstams ar meistarisku interjeru un mājīgu atmosfēru. Restorāna interjers ir dekorēts ar iedvesmojošām gleznām, un vienā no zālēm tiek attēlotas vēsturiski pilsētas skati. “ART HUB” ir arī viens no pilsētas restorāniem, kur var izbaudīt dzīvo mūziku. Sekojiet līdzi paziņojumiem par mūzikas vakariem restorānā!

Restorāns nodrošina papildus pakalpojumus, kas apmeklētājiem dod iespēju justies komfortabli. Te ir lifts ērtai cilvēku ratiņkrēslā pārvietošanai, portatīvais bērnu stūris, kā arī pieejamas 3 zāles, kuras var rezervēt svinībām, semināriem, konferencēm un citiem pasākumiem.

Izpalīdzīgs un laipns personāls vienmēr cenšas iepriecināt katru restorāna viesi. Katrs darbinieks apzinās, ka iespaidam par “ART HUB” bieži vien ir svarīga loma, veidojot priekšstatu par pilsētu kopumā.Tieši šo augsto kvalitāti jau kopš pirmās darba dienas saglabā “ART HUB” – restorāns, kuru pilnīgi pamatoti uzskata par vienu no Daugavpils sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu pērlēm.

DAUGAVPILS VIRTUVES ĒDIENI

Dinaburgas pusdienas
Krēmzupa no Latgales sieriem

 

 

 

 

Cūkgaļas ribiņas medus glazūrā ar dārzeņiem
Gatavots hospera krāsnī, piedevas pēc izvēles

 

 

 

 

Mājas saldējuma asorti
1833.gada maijā uz Dinaburgas cietokšņa iesvētīšanu ieradās Krievijas cars Nikolajs I. Nākamajā dienā Viņa augstības pavārs atprasījās uz divām stundām uz pilsētu. Tuvojās pusdienlaiks, bet no cara virēja nebija ne miņas… Nebija neviena, kas varētu gatavot ēdienu. Tad cietokšņa komandants piedāvāja vietējā pavāra pakalpojumus. Nikolajs I bija patīkami pārsteigts par izmaiņām ierastajā ēdienkartē – jaunie ēdieni valdniekam gāja pie sirds!
Bet pavāru, kurš nokavēja un pārkāpa solījumu – sodīja, liekot viņam iemācīties no galvas visu neparasto pusdienu ēdienu receptes, lai tas laiku pa laikam varētu iepriecināt caru Nikolaju I ar Dinaburgas ēdienkarti.

 

Darba laiks:
Pirmdiena – Ceturtdiena: 12.00 – 23.00
Piektdiena – Sestdiena: 12.00 – 00.00
Svētdiena: 12.00 – 23.00