Hover

Restorāns „Irish Dublin Pub”

  • Restorāns „Irish Dublin Pub”
  • Restorāns „Irish Dublin Pub”
  • Restorāns „Irish Dublin Pub”
  • Restorāns „Irish Dublin Pub”
  • Restorāns „Irish Dublin Pub”
  • Restorāns „Irish Dublin Pub”
  • Restorāns „Irish Dublin Pub”
Аdrese:
Viestura iela 10, Daugavpils
Tālrunis:
+371 29218671
Mājas lapa:
www.irishdublinpub.lv
Soc. tīkli:
facebook.com

“Irish Dublin Pub” ir izklaides un atpūtas komplekss pašā Daugavpils centrā.
Bārā ir īru krogam atbilstošs piedāvājums – vairāk kā 30 viskija šķirnes, 43 dažādas alus šķirnes un kokteiļi.
Restorāna ēdienkartē atradīsiet tradicionālus īru/britu ēdienus un pasaules restorānu klasiku. Padomāts arī par veģetāriešiem. Restorāna virtuve gatavo visus ēdienkartes ēdienus 24 h diennaktī.
Muzikāli priekšnesumi un DJ programma katru piektdienu, sestdienu no plkst.20.00.
Sporta programmas redzamas uz 24 TV ekrāniem no aktuālākajām pasaules sacensību vietām.
Biljarda zālē izvietoti pūla, krievu biljarda un snūkera galdi.

Kompleksā darbojas „Dimanta Bingo” un spēļu zāle, tāpēc ieeja personām, kas sasniegušas 18 gadu vecumu.

Lai svētkus baudītu nesteidzoties, ieteikums savlaicīgi rezervēt galdiņu. Tālrunis informācijai: +371 29218671.

Piektdienās, sestdienās (no plkst. 18.00 līdz 6.00) ieeja pret 5 EUR depozītu, Klientam norēķinoties, par šo summu tiek samazināts rēķins. Apmeklētāju ērtībai ar iemaksas depozītu ir iespēja rezervēt galdiņu un vienmēr justies droši, ka viss piedāvājums tiks garantēts vēlamajā laikā.

 

Mazsālīta laša salāti ar Dor Blue sieru
mazsālīts lasis / rukolas salāti / apelsīns / avokado / Dor blue siers / ingvera-citrona mērce

Daugavas zivju bagātība ir aprakstīta ne vienā vien grāmatā un apdziedāta zvejnieku mutvārdu folklorā. Lielās, līdz 4,3 metrus garās, Baltijas stores tika izķertas jau 19. gadsimta beigās. Par dažiem noķertajiem eksemplāriem vēl ir liecības pēc I Pasaules kara. Bet laši pa Daugavas krācēm devās līdz augštecei uz nārsta vietu, kamēr uz upes netika sacelti nepārvarami šķēršļi – hidroelektrostacijas. 20. gadsimta 1. pusē garšīgie un svaigie laši Daugavpils virtuvēs nebija nekas svešs un nezināms, bet gan pazīstams un iecienīts iedvesmas avots dažādu kulinārijas šedevru radīšanai.

 

Cūkgaļas cepetis ar kauliņu un dārzeņi no dobes
cūkgaļa / selerijas sakne / kālis / pastinaks / tomāti / marinēti patisoni

Jau laikā, kad kartupeļi tika ievesti Eiropā no Amerikas, un Latvijā vēl tos nepazina, bet tomāti tika audzēti puķu dobēs un dēvēti par “Mīlestības āboliem”, turīgākajās mājās Daugavpils pusē tikai lielos godos tika celts galdā speciālā garšvielu marinādē izturēts cūkas cepetis. Visiecienītākie cepeša gabali bija tie, kuros kopā ar sulīgo gaļu bija arī kauliņš, lai ēdienu varētu ērtāk satvert un notiesāt. Lai bagātinātu sātīgo gaļas ēdienu, lielajā cepeškrāsnī tika cepti dažādi dārzeņi, kas izauguši piemājas dārza dobēs. Tā tapa svētku mielasts “pirmskartupeļu” laikos.

 

Kokteilis “Latgales vitamīnu bumba”
viskijs / smiltsērkšķa sīrups / dzērveņu sula / laima sula

Senos laikos, kad Daugavas–Volgas ūdensceļš bija ērtākais tranzīta kanāls, pa kuru nogādāt preces uz dažādām tālajām Austrumu un Rietumu zemēm, Daugavpilī parādījās daudzas tajā laikā modīgas lietas. No Rietumiem tika vestas mucas ar stipru dzērienu, kas līdzinājās vietējai “šmakovkai” un pēc ilgas stāvēšanas ozolkoka mucās ieguvis patīkamas garšas nianses. No Austrumiem, kā vērtīgu ārstniecisko līdzekli visiem dzīves gadījumiem, ieveda smiltsērkšķu ogas. Tā radās pirmais globalizācijas rezultātā izveidots kokteilis “Latgales vitamīnu bumba”, kura sastāvā ir viskijs no Rietumiem, smiltsērkšķi no Austrumiem, laima sula no dienvidiem un vietējo purvu dzērvenes.

 

Darba laiks:
00-24