Hover

Restorāns “DINABURG”

  • Restorāns “DINABURG”
  • Restorāns “DINABURG”
  • Restorāns “DINABURG”
  • Restorāns “DINABURG”
  • Restorāns “DINABURG”
  • Restorāns “DINABURG”
  • Restorāns “DINABURG”
  • Restorāns “DINABURG”
Аdrese:
Dobeles iela 39, Daugavpils
Tālrunis:
+371 65453009
+371 22332243
E-pasts:
info@hoteldinaburg.lv
Mājas lapa:
www.goodstayhotels.com

Restorāns atrodas viesnīcas „Good Stay Dinaburg” pirmajā stāvā. Šodien šī vieta ir viena no populārākām, gan kāzu/banketu rīkošanai, gan ikdienas apmeklējumam. Restorāns strādā katru dienu no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00. Restorāna ietilpība – 50 personas.

Restorāna ēdienkarte ir daudzveidīga – uzkodas un zupas, karstie un aukstie ēdieni, pašgatavoti deserti un veģetāriešu ēdieni, bet restorāna jaunākajiem apmeklētājiem ir īpaša bērnu ēdienkarte.

Darbadienās no plkst. 12:00 līdz plkst. 14:00 tiek piedāvātas kompleksās pusdienas (4,00 EUR).
Banketu un kāzu organizēšana līdz 200 personām.

“Zemnieka cienasts”  

Grūbu biezputra ar baravikām un burkānu biezeni
Senos laikos tiesības medīt un makšķerēt bija tikai kungiem, tāpēc zemnieku ēdienkarte bija ārkārtīgi vienkārša: ogas, sēnes, augļi, dārzeņi un putras. Putras tika gatavotas no dažādiem graudaugiem, tās bija sātīgas un veselīgas. Ar to varēja pabarot visu ģimeni un cauri gadsimtiem putra bija vispopulārākais ēdiens parasto ļaužu vidū.

 

“Sendienu kuģelis Dinaburgas gaumē” 

Kartupeļu pankūku tornis ar bekonu un mārrutku mērci
Majors Preobraženskis kalpoja caram Pēterim I un 1712.gadā viņš devās uz Varšavu pildīt kādu uzdevumu. Pa ceļam uznāca liela vētra un viņš bija spiests apstāties Dinaburgā pie kapteiņa Jerjomina. Kapteiņa sieva tajā vakarā pagatavoja un pasniedza galdā vīra iecienīto ēdienu. Majoru Preobraženski ļoti pārsteidza cienasta garša un katru reizi, kad viņš viesojās pie drauga Jerjomina, viņš lūdza pagatavot tieši šo ēdienu.

“Dinaburgas pilsdrupas”

Saldējuma, augļu un riekstu deserts
Livonijas ordeņa mestrs Ernsts fon Rasburgs 13.gadsimtā Daugavas krastā uzcēla pili un nosauca to Daugavas upes senajā vārdā Dina – par Dinaburgu. Pils sargāja apkārtējās zemes un atvairīja nelūgtos viesus. Iztēlojieties šo vēsturisko vietu, sajūtiet viduslaiku garu un izgaršojiet tās garšu…

 

Darba laiks:
Katru dienu: 7.00 – 23.00